Terugreis
Door: Diana
Blijf op de hoogte en volg Diana
06 Augustus 2007 | Griekenland, Athene
Een dag nadat ik mijn vorige verhaal schreef bleken onze buren ineens verhuisd te zijn naar een andere kamer. Ze zijn vandaag vertrokken, dus dat is dubbel goed nieuws! We hebben nu wel nieuwe buren, maar die zijn aardig en sociaal naar ons toe. Nog meer goed nieuws!
Vandaag kregen we een mailtje over onze terugreis. Dat was minder goed nieuws voor ons. We hadden gerekend op 1 september, maar het is 3 september geworden. Dat betekend dus dat ik de volgende dag meteen al naar mijn nieuwe school moet, daar ben ik dus echt niet blij mee! Nog meer slecht nieuws is dat we een avondvlucht hebben. We vertrekken om 23.59 uur en komen om 03.10 uur aan. Ons vluchtnummer is: TFL 254. Volgens mij vliegen we met Arkefly, wat weer een pluspunt is, omdat we dan tenminste eten en drinken krijgen, haha! Maargoed, het is wel onder voorbehoud dus er kan nog iets veranderen. Ik reken er niet op, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Onze week verliep verder zoals gewoonlijk voor ons. We zitten hier nu 6 weken en we zijn dus al helemaal gewend, ook wat werken betreft!
Het weer is de afgelopen dagen iets minder: lichte bewolking! Shocking! We hebben hiervoor eigenlijk alleen maar zon met een helderblauwe lucht gehad, maar nu waren er gewoon wolken en vanmiddag trok het zelfs helemaal dicht! Ik had even het gevoel alsof ik weer in Nederland was. Maarja, ik heb gehoord dat jullie een paar dagen zomer hadden! Daar zal het vast aan liggen, jullie hebben ons lekkere weer gewoon! Aangezien goed weer in Nederland nooit lang duurt, zal het hier wel weer snel opklaren. ;)
En natuurlijk zit er ook weer een vrije dag op. We zijn weer naar Heraklion geweest (ik wilde de haven nog zien, daar waren we de vorige keer niet aan toe gekomen) en hebben daar weer geshopt. Ik heb mijn kledingvoorraad weer een beetje bijgevuld! :D
Nou, verder heb ik over deze week weinig te melden! Tot snel weer!
06 Augustus 2007 - 19:35
Mirko:
LIEVERD!
Het komt wel snel dichtbij dat je terugkomt! Gelukkig zijn die jongens weg..
En jammer dat je pas zo laat komt :( maar gelukkig kom je echt terug! Ik ga maar eens vrijnemen voor drie dagen ervoor en erna!
Ik mis je!
leuke foto's trouwens lekker bruin geworden :D:D
KUSKUSKUS! -
06 Augustus 2007 - 19:35
Dickiej:
Jaa, TFL is Arkefly :P
(ik lees al de hele tijd stiekem mee haha) Fijn om te horen dat je nog steeds naar je zin hebt!
07 Augustus 2007 - 04:49
Claire:
Chick!
Grappig dat het daar wat ''minder'' weer is, terwijl het hier lekker was. Was ja, gisteren ging het alweer regenen en nu is het ook niet echt geweldig. Stiekem ben ik daar wel blij mee, ik moet toch werken en dat is echt niet fijn in 30 graden en geen airco. Enne.. bruiner dan jou gaan we toch niet worden. :P
Vervelend zeg, die terugreis.. dan ben je net thuis en moet je alweer naar je nieuwe school, kan je niet eens even bijkomen.
Spreek je! xxxxx -
07 Augustus 2007 - 12:47
Oma:
Hallo Diana
Ik ben een dag in de LIer. OMdat je ouders zaterdag met vakantie gaan. Ik heb net al de foto's en je verhaal gelezen en gezien. Dat vind ik heel erg leuk dat ik weer eens wat van je gezien en gehoord hebt. Geniet maar fijn van je jeugd en ik hoop dat je weer gezond thuis mag komen. Hartelijke groeten OMA
07 Augustus 2007 - 13:03
Elise:
Hoi Diana. Ik mis je heeeeeeeel erg. Maar op 3 september moet ik ook weer naar school! Ik was varend Corso aan het kijken en zat lekker buiten. Ik ontdekte dat mijn rug en schouders waren verbrand! Maarja... Verder ben ik natuurlijk op kamp geweest.Het was bewolkt en soms scheen de zon en was er geen wolkje aan de lucht! Een keer regende het keihard. Maar had het naar mijn zin. En in de week dat ik op kamp was is Temi bevallen! Op donderdag om precies te zijn.
Nou veeeeeeel plezier!
Groetjes Elise -
07 Augustus 2007 - 13:30
Mattanja:
Alowa! Gelukkig hebbie 't nog steeds leuk! Hier is het ook helemaal geweldig, hoor! Vrijdag op vakantie.. :) Ook even weg enzo;) Ik heb niet superveel te vertellen, mja nog veel plezier en 'k spreek je! Xxx mattanja -
08 Augustus 2007 - 09:50
José:
Balen dat je later terugkomt en dan meteen weer naar school moet. Zal wel even afkicken zijn!
Geinig die foto van die eenden, die zijn dus toch niet dom
Zo te zien zijn jullie onderhand prof-entertainers! Nou geniet er nog maar van.
Groeten,
José -
14 Augustus 2007 - 12:43
Florian Boon:
Heey Diana!
Τί κάνεις? Met mij alles goed. Thnxs voor je kaartje!!! Mooie kaart(Y). Hierna ga ik verder studeren en werken... Wel zwaar maar ach, dan heb ik tenminste geen tijd om jou krabbels te sturen, scheelt weer;)
Eerst idd ff naar Bonaire toe om te chillen, heb ik wel nodig, ben het hier namelijk een beetje beu...
Ik spreek je wel weer als je terug in NL bent, je gaat toch wel een house-warming geven?
Veel plezier nog de laatste 3 weken!
αντίο
Florian -
15 Augustus 2007 - 20:21
Jaap:
heeee diana! zelf in nigeria houden ze je in de gaten. als je weer eens tijd hebt....... vraag cees om mijn e-mailadres.
grietjes, jaap