The end! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Diana Tanis - WaarBenJij.nu The end! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Diana Tanis - WaarBenJij.nu

The end!

Door: Diana

Blijf op de hoogte en volg Diana

28 Augustus 2007 | Griekenland, Athene

Mijn laatste berichtje vanaf het steeds nog warme eiland Kreta, nog 2 dagen en ik ben weer terug in het zomerloze Nederland! Raar idee, in Nederland stroomt (of stroomde) alles over door de regen, hier wachten ze al een paar maanden op regen. Alles is heel droog hier.

De laatste dagen - weken - zijn snel gegaan. Elke show en elke activiteit was voor het laatst, toch wel een raar idee! Ik vind dat de tijd snel gegaan is hier en heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad. Maarja, nu het einde in zicht is wil ik ook wel weer graag naar huis. Mijn koffer staat al half ingepakt in mijn kamer!
Barkie is inmiddels uitgewassen (wat een roteind lopen naar de wasserette.. We hebben het zelfs 2x gelopen, omdat Ayrton ons had wijsgemaakt dat ie ook op zondag open was. Niet dus!) en morgen gaan we alle materialen meegeven aan de hostess. We moeten ons 'hok' in het hotel nog opruimen (afgesloten hokje waar al onze materialen liggen en waar ontelbaar veel - ik wil het niet weten - insecten rond zwerven), ons informatiebord weghalen en het moeilijkste; afscheid nemen! Niet alleen van alle mensen, ook van het eiland en het hotel waar we 2 maanden hebben gewoond! Is toch wel een raar idee. Zaterdag hebben we ons afscheidsfeestje gehad samen met Ayrton, omdat hij zondag al naar huis ging. We begonnen met een drinkspelletje op het terras van Ayrton en Martin (Fred en ik hadden kaartjes geknutseld met teksten als 'take a shot', 'take a double shot' 'pick someone to take a shot' enz.) was erg grappig en laat ik het zo zeggen: ik kan geen Ouzo of Raki meer zien. :D Daarna zijn we ook nog uitgegaan en ook dat was erg leuk!

Gisteren was mijn laatste vrije dag. Samen met Karen (gastvrouw van Jetair) hadden we een auto gehuurd en zijn we naar het oosten van het eiland gereden. Onderweg hebben we natuurlijk verschillende plaatsjes aangedaan. Ik heb ook een stuk gereden, was wel even heel anders rijden dan in Nederland! Om dat kleine autootje de berg op te krijgen moest ik telkens terug schakelen, soms zelfs totdat ie in z'n 2 stond. Anders trok ie het echt niet! En dan nog gingen we soms met 30 km per uur de berg op, haha. Maarja, het was een leuke dag en we hebben veel van het eiland gezien!

Maargoed, ik ga weer stoppen.. Bedankt voor al jullie reacties de afgelopen maanden en tot ziens in Nederland! :D

• 28 Augustus 2007 - 22:12

Je Schatje:

Wie anders (A)

Ik hou van jou liefje.. en zie je MORGENavond :D:D ooooewww ik wil je vasthouden! leuke foto's weer..

en ik heb dat van die striptease maar niet gezien XD
    je bent de mooiste!

KUS

• 29 Augustus 2007 - 08:27

Claire:

Yooo
    Alweer je laatste berichtje! Die twee maanden zijn toch snel gegaan!
    Barkie uitwassen? Past dat hoofd in een wasmachine dan? xD
    Nou, zie je snel weer! :D
    Xxxxx

• 29 Augustus 2007 - 19:25

Mama:

Voor het laatst genoten van je schrijven en je foto's. We zien er allemaal weer naar uit dat je thuis komt (ook Sammy zei ze net nog). Nou meid nog even en dan zien we elkaar weer. Liefs van Mama
    (doe Frederique nog de groeten van ons)