Daar zijn we dan! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Diana Tanis - WaarBenJij.nu Daar zijn we dan! - Reisverslag uit Athene, Griekenland van Diana Tanis - WaarBenJij.nu

Daar zijn we dan!

Door: Diana

Blijf op de hoogte en volg Diana

25 Juni 2007 | Griekenland, Athene

Al maanden wist ik dat deze dag zou komen, en vandaag kwam ie dan! De vertrekdag naar Kreta waar ik 2 maanden als kidsentertainer zal gaan werken. Het afscheid was zoals verwacht erg moeilijk: ik veranderde in een complete waterval! Na de douane ging het wel weer en voordat we het wisten zaten we in een vliegtuig met een chago purser. Hij begon al te chagerijnen tijdens het veiligheidsfilmpje die hij op pauze zette; 'we hebben het filmpje stop gezet omdat er een aantal mensen staan in het gangpad.' 'Zou u aub willen gaan zitten' had volgens mij vriendelijker geklonken. De film zat niet mee: weer night at the museum (had ik naar Gran Canaria ook al gezien). Maargoed, al na 3 uur en 10 minuten kwamen we aan op Kreta. De gezagvoerder kondigde aan dat het op dat moment (half 10 lokale tijd) 30 graden was en dat het nog zou stijgen naar 44. Toen we uitstapten liepen we dan ook tegen een muur van hitte aan. Bij de bagagebanden aangekomen, kwamen de dozen die we van TUI mee moesten nemen maar niet. Dus gingen we maar zonder, en een gestresste TUI medewerker zei dat zij die dozen wel op zouden vangen en dat wij snel moesten rennen om de bus te halen. Dus dat deden wij en de eerste stop was hotel Silva Maris. Een heel mooi hotel! We hebben nu een kamer die voor 1 nacht is, morgen moeten we verhuizen. Da's wel minder. Wel hebben we een huisdier die zomaar aan kwam waaien; een kat! Hij stond te janken voor onze deur en komt nu elke keer. Ik heb hem Nikos gedoopt, omdat ik vind dat alle Griekse mannen Nikos heten en de kat dus ook! :D Net zoals ik vind dat alle Spaanse mannen Pedro heten, de Italiaanse mannen Mario.. :P

Verder alles goed hier. Het is erg warm, daar moeten we echt aan wennen. Vandaag hebben we niet veel gedaan, we kregen een rondleiding van de assistent manager en hebben daarna de hele middag aan het zwembad gelegen. Gevolg: een hoofd als een tomaat. Achja!

We zijn wel echt al actief bezig geweest! Ik heb bijvoorbeeld al een paar foto's gemaakt en geplaatst op; www.picturetrail.com/dianaingreece

Ook heb ik een Grieks nummer, waarop ik eventueel gebeld kan worden! (Da's goedkoper). Mijn nummer is: 00306943660812
Tip van mijn vader: via Teledump bellen. Dan bel je eerst 0900 1518 en toets je daarna mijn nummer in. Kost 25 cent per minuut!
Ik heb 2 telefoons bij me en mijn Nederlandse nummer gebruik ik ook nog steeds; hierop kan iedereen dus gewoon smsen!

Voor iedereen die aan me gedacht heeft en die me gesmst heeft of me een kaart gestuurd heeft enzovoorts.. Heel erg bedankt!! Ik vind dat heel erg leuk. :D Zodra ik mijn nieuwe kamernummer weet, zal ik dat zsm op mijn waarbenjij.nu zetten en dan kunnen jullie ook kaarten enzo sturen. :D Hint, hint... Haha.

Tot snel!!

• 25 Juni 2007 - 17:54

Florian Boon:

Je hebt hem toch niet vernoemd naar Nikos Machlas mag ik hopen???

• 25 Juni 2007 - 18:07

Jessy James:

Heey schat,

Je bent er!!! Wat een vreemd idee zeg! Lekker 40 graden.. Hier regent het uiteraard. Geloof mij: je wilt hier niet zijn: Overal bagger, grijze lucht.. je kent het wel.

Leuk dat je een nieuwe Sammy gevonden hebt. Zolang het maar niet zo'n vreselijke kat a la Binky is, gaat alles goed:P

Geniet veel én geniet ook een beetje voor mij. Ik wil in september allemaal fanastische verhalen horen en foto's zien. Doe je best en wees een beetje lief voor de kids:D

Kus

• 25 Juni 2007 - 18:14

Wilfred:

Hoi Diaan,

Gaaf hoor!!

Geniet er maar lekker van. en nog van harte gefeliciteerd met je diploma.

Van ons allemaal

Team Vlugtenburg

• 25 Juni 2007 - 18:30

Knuffel:

Ja van wie zou deze nou zijn hea ^^

Ben blij dat alles goed gaat! ik mis je nu al maar dat weet je al.. :P

Ik ga zo je post openmaken en heel erg blij zijn dat jij ook aan mij gedacht hebt!

ik hou van jou..

en hmm.. dat vertelde je niet eens over die kat!:P

pfft :P

KUSSS

• 25 Juni 2007 - 18:54

Claire:

Wow, lekker warm daar! Een stuk beter dan hier, het is alleen ff wennen denk ik. :P

Aan de foto's te zien is het er erg mooi, leuk hoor! Geniet ervan! :D

xxx

• 25 Juni 2007 - 19:06

Mama:

Vreemd idee dat jij smelt van de hitte en wij hier af en toe zo'n beetje wegspoelen. Je ben toch ook wel moe zeker.Ik zat net te slapen voor de t.v. Dus ik ga vroeg onder de veren. 'k Hoorde van M. dat je m'n kadootje gevonden hebt. Fijn dat je het leuk vond. Nou meid geniet er lekker van. En we spreken elkaar snel weer. (Is het trouwens gezellig met Frederique?)
    Liefs van Mama

• 25 Juni 2007 - 19:31

Mama:

Hoi Diana nog even een berichtje van mij.Ik heb je net ruimte kado gegeven om meer foto's te kunnen plaatsen. Want nu konden er maar 10 op. Het zijn er nu 300 geworden. Dus dan kun je er tegen. Erge leuke foto's trouwens. Ik denk dat ik zelf die kleren van TUI maar kom brengen. Want het zag er allemaal zeer aantrekkelijk uit. Nou groetjes weer van ons 4en. Liefs Mama

• 26 Juni 2007 - 06:45

Anouk :

ik wens je heeeel veel plezier daar en werkse haha :P

dikke knuf anouk

• 26 Juni 2007 - 09:48

Har:

Heey Diaan,

Klinkt goed allemaal joh! Geniet ervan en ik hoop snel weer wat te lezen :d

xxx har

• 26 Juni 2007 - 11:38

Jac:

Meissie! Kheb zeker aan je gedacht! hier alles nog hetzelfde dus ga ik snel op zoek naar een lastminute Kreta!!

• 26 Juni 2007 - 11:48

José:

Ben je al gesmolten? Het moet daar wel ongelooflijk heet zijn. Volgens mij willen de gasten dan niet eens geentertaind worden! Maar aan de foto's te zien hou je het er ondanks de hitte wel uit. Toevallig nog assistentie nodig???

Dikke zoen

• 26 Juni 2007 - 12:26

Heleen :

Oooh Wat gaaf dat jij er al bent!
    Ik vlieg woensdag nacht. Nu ik jou verhaal gelezen heb, heb ik ook erg veel zin!!
    We houden elkaar op de hoogte.
    Groetjes Heleen

• 26 Juni 2007 - 17:22

Frederique:

tis lekker wamr hier he!
    hopen dat het wel iets kouder word maar dat zeiden zo al tegen ons!

tword heel leuk want we hebben een super kamer!!

kuss!!!!

• 26 Juni 2007 - 18:58

Elise:

Hoi Diana ik heb erg gelachen om je filmpje. Is de spin nu weg? Bij jullie is het erg heet, maar hier heeft het heel de dag gestormt. Ik ben vandaag naar het Legermuseum geweest ik vond het erg leuk. Ik mis je wel hoor en Sammy ook. Ik ga nu naar bed. Kus Elise.

• 26 Juni 2007 - 20:01

Mirkow:

Whaha dat filmpje is echt hilarisch ^^
    bangerikje.. nu ben ik er niet om je te beschermen hea (A)

die kaartenmuur word trouwens vast wel snel gevuld met al jou oproepen kaarten te sturen!

lief van je moeder je wat extra ruimte te geven hea!:P

zie je mail btw :)

kus

• 26 Juni 2007 - 20:10

Pap:

Kaliespera!

Hilarische film. De hoofdrolspelers staan hun plaats af aan een figurant 'een SPIN'. Dat wordt een bestseller.
    Ziet er verder goed uit allemaal. Fijn dat alles goed gaat. Blijf foto's sturen, je kunt er 300 opzetten! We zijn benieuwd.
    Veel plezier en succes met de voorbereidingen voor het werk.
    Ik ga nog even verder met puinruimen buiten.

Kalie-niechta,

Liefs, Pa

• 27 Juni 2007 - 12:28

José:

Het appartement ziet er gezellig uit! Geinig filmpje. Echt iets voor jou een spin als huisdier! Je krijgt vast een toptijd!

• 27 Juni 2007 - 18:42

Gabriëlla:

Hoi Diana,
    Ik vind het super leuk om ook naar jouw site te kijken. Leuke foto's en een scary filmpje.
    Nou meid, nog veel plezier samen en ik kijk uit naar de andere foto's.
    Groetjes van Gabriëlla (moeder van Frederique)