Bestemming...
Door: Diana
Blijf op de hoogte en volg Diana
27 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
Deze week zouden we vervolgens horen wat onze bestemmingen zijn... En dat heb ik net dus gehoord! Mijn bestemming voor aankomende zomer isssss.... (tromgeroffel)... Malaga, Costa del Sol, SPANJE! :)
Wel iets anders dan Griekenland, maar vast even leuk. De Ouzo moet plaats maken voor Sangria (ook lekker) en de Sirtaki voor de Flamenco dans. Ik ben heel benieuwd!!
Rond half/eind juni zal ik vertrekken, dus ik heb nog even tijd om me voor te bereiden op dit nieuwe avontuur!
Spannend!!
27 Februari 2009 - 11:07
Monique :
hallo diana,
gefeliciteerd met je nieuwe bestemming ,
ik was 4 seizoenen hostess aan de costa del sol en wel in 85 en 86 er waren toen maar liefst 8 man reisleiding . we hadden als standplaats torremolinos, fuengirola en marbella . ik heb gezeten in fuengirola en marbella . nu is nerja er ook bij.
ben benieuwd hoe het nu gaat , ik was er 1 en halve jaar geleden nog.
ik spreek met je, groetjes
monique -
27 Februari 2009 - 11:22
José:
Toppie! Leuk vooruitzicht, zeker met dit...weer.Lekker naar de zon! Spanje lijkt me ook heel leuk! (en de spanjaarden ook....) -
27 Februari 2009 - 12:07
Mattanja:
Noujaa zeg! Mevrouw gaat naar Spanje!Wat erg voor je! :) Nou mis je waarschijnlijk wel de uitreiking van mn diploma! Nouja, dan zak ik dit jaar wel, dan haal ik hem volgend jaar maar! Wie zegt eigenlijk dat ik hem haal?!:) Neehoor, wel super leuk voor je, zus! Heb ik ook meteen een leuke bestemming om naartoe op vakantie te gaan! Hahaa, nou spreek je ooit wel weer!
Xxx JeZusje -
27 Februari 2009 - 18:01
Jessica:
Yeah Baby, YEAH!!!! -
27 Februari 2009 - 18:33
Mirko:
Lief!
Ik ben harstikke blij voor je! Jammer dat het niet Griekenland is geworden, maar ik denk dat spanje ook super wordt! Nu kan ik lekker naar je toe rijden (A)!
Nu kom ik zeker langs!
kusje
28 Februari 2009 - 04:21
Frederique:
heey wijffiej! leuk hoor lekker naar spanje! zal vast wel leuk worden ookal moet je die mooie mannen in griekenland missen:P noujah in spanje zijn ze leuker heb ik gehoord!:P
heel veel plezier en kzal je site in de gaten houden1
kuss Fre -
01 Maart 2009 - 10:28
Liesbeth:
Jeeeej ook lekker warm toch?? Met de costa del sol moet dat goedkomen! En Spaanse mannen kun je verstaan, grieken niet haha. Kan ik btw niet met je mee ofzo of moet ik dan eerst de barkie-hel doorlopen hebben? :s
Nou veel plezier met de voorbereidingen verder, spreek je snel!
xxx Lies